DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev nr. 2 juni 2005
E-nyhedsbrev nr. 2 juni 2005
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 04. april 2005 12:00
Formandens E-Nyhedsbrev nr. 2, juni 2005

Bowling Pins på Hanebjerg måtte desværre aflyses denne gang! 4 hjælpere havde tilmeldt sig, og man kan ikke byde 4 mennesker at samle og opsætte 24 borde. Måske vil der senere i år blive et lignende stævne i Borris.

Bestyrelsen har holdt møde. Vi vil nu arbejde på at uddelegere opgaverne til nogle stævneansvarlige, og vi afholder et møde med disse i næste måned for at udarbejde nogle fornuftige retningslinier.

Bestyrelsen besluttede også, at Danmark stiller et Standard Team til årets IPSC World Shoot i Ecuador til august. Mats Bäckström er Team Captain, med ansvar for bl.a. DSF National Team trøjer til alle deltagerne.

Officiel World Shoot Side


Husk også SIF åben på Hanebjerg d. 25. – 26. juni. Unionsskydninger samt Kombipistol.

Klik her for at gå til indbydelse
FAS’ Sommerstævne på Hanebjerg byder på bl.a. Kombi- og Tjenestepistol lørdag d. 2. juli, afholdt af Værløse Skf.. Der vil i øvrigt være gang i den hele ugen med yderligere pistolterræn, ISSF-skydninger, grill og meget mere.

www.faskyt.dk


Rooster Mountain matcherne er nu åbne for tilmelding, se www.roostermountain.dk

Invitation Klik her


Arkivfoto fra 2004


Der er stigende interesse for Tjenestepistol, og vi får henvendelser fra hele landet fra nye foreninger om at afholde disse altid velbesøgte stævner. Og husk, DSF er altid behjælpelige med råd og dåd i forbindelse med banegodkendelser til både kappe, terræn og 12,5 meter. Hold øje med kalenderen!

Arkivfoto fra tidligere tjenesteskydning


IPSC Sikkerheds- og Licenskurserne har stor søgning! Tilmeldingerne er begyndt at komme ind til september kurset på Hanebjerg!

Arkivfoto fra tidligere licenskursus


Med venlig hilsen
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates