DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev september 2005
E-nyhedsbrev september 2005
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 06. september 2005 12:00
Formandens e-Nyhedsbrev, september 2005

WSXV blev nok den bedste World Shoot nogensinde! Knap 1.000 IPSC skytter fra hele Verden dystede. 6 dage, 36 stages og godt 600 skud senere vidste vi, at Mats Bäckström fik kæmpet sig til en 18. plads i Standard Div. Det var en fornøjelse at deltage, og det danske kontingent, og det danske Standard Team, havde 10 forrygende dage. Stærkt vanedannende…IPSC Göteborg Open, d 4. september var en hyggelig en dages match. Starten var overraskende nok en solid middag for alle danskere i Göteborg aftenen før, og på matchen fik Peter Schieck æren af at blive bedste dansker. Rapport fra vores webred., der også var til matchen.

En helt nybagt IPSC-skytte - Liselott - in action


Kombipistol DM er på Hanebjerg weekenden efter, d. 10. – 11. september. Se indbydelse her på siten. Håber at se mange til dette års DM.IPSC Sikkerheds- og Licenskurserne er samme weekend. Vi forventer ca. 10 kursister denne gang.

Lars Hagemann instruerer på et tidligere licenskursus


Nordisk Mesterskab på Riffel er i år i Norge, d. 17. og 18. september. Jeg har set stage design og kan på forhånd love en meget fin match! Flere tager derop herhjemmefra, kontakt mig for evt. samkørsel!Årets afsluttende SweDen Cup 7 afholdes på Hanebjerg søndagen efter, d. 25. september. Shoot Off, hvor ALLE får en chance bliver en del af arrangementet! Lad dette blive en flot afslutning på årets SweDen Cupper, med MASSER af deltagere og en flot slut Prize Giving, med masser af flotte præmier! ! Se indbydelse på sitet (Se mere samt indbydelse HER)

Knud Erik Poulsen fra en SweDen match


På den politiske front er Justitsministeriet måske ved at komme til en erkendelse af, at de ikke har sat sig tilstrækkeligt ind i vores idræt og discipliner. Vi fortsætter dialogen.

Vi måtte desværre trække vor ansøgning om at hoste Rifle World Shoot 2006 på årets IPSC Assembly i Ecuador da dialogen med Justitsministeriet ikke er tilendebragt. Vi fik megen støtte fra alle de tilstedeværende, og det blev modtaget med glæde at vi, når tingene kommer på plads, vil søge næste år om at holde det i 2007.

For øvrigt afholdes den næste Assembly i Grækenland, i forbindelse med EM i Shotgun, september 2006.

Med venlig hilsen
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates