DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev oktober 2005
E-nyhedsbrev oktober 2005
Skrevet af Tim Andersen   
Lørdag, 22. oktober 2005 12:00

SweDen Cup VII blev så afslutningen på dette års 7 IPSC stævner i samarbejde med Svenskerne. En flot afslutning med rekorddeltagelse på Hanebjerg afviklet af Sjællandsafdelingen, med Ralf Jochumsen som bannerfører. Shoot Off for alle, og et kæmpe præmiebord afsluttede Cup’en, og vi ser allerede frem til næste års fortsættelse.

Tjeneste DM blev for første gang afholdt af Djursland Pistolklub. Selv om der kun er 10 baner til rådighed, fik vi næsten 120 skytter igennem i år. En stor tak for en fin indsats og et godt stævne! Og et tillykke til Danmarksmestrene.Kombi DM blev som sædvanlig afholdt på Hanebjerg. Lidt svag tilslutning, men et par hyggelige dage. Igen et tillykke til Danmarksmestrene.Som årets sidste aktiviteter i udlandet tager nogle skytter til hhv. Moss og Quickborn til årets sidste (indendørs) Level III matcher, d. 11. - 13. november. I Moss er der tillige det halvårlige møde mellem de Nordiske lande. Stadig enkelte ledige pladser til Moss stævnet. Vi kører derop.

15M Grov bliver det også til, i Værløse, søndag d. 27. november. Stævnet afsluttes med møde i Sjællandsafdelingen. Håber at se rigtig mange til stævne og møde!

Indbydelse

Søndag d. 30. oktober afholdes på Hanebjerg et møde med DSF bestyrelsen og de enkelte DSF udvalg som deltagere. Her vil vi bestemme arbejdsvilkårene for de enkelte udvalg, og bestyrelsen vil fremkomme med dens forslag og idéer for det fremtidige arbejde.

Der arbejdes på højtryk for at få vores ting endelig på plads med myndighederne. Steen Nitschke og Henrik F Nielsen arbejder med udkast til et nyt regelsæt for skydninger under DSF, mere følger.

Med venlig hilsen
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates