DSF Resultater IPSC SweDen Cup finale og Sjællandsmesterskabet
SweDen Cup finale og Sjællandsmesterskabet
Skrevet af Jens Faurschou   
Onsdag, 28. september 2005 19:53
Søndag den 25. september løb SweDen Cup 7 finalen af stablen samtidig med Sjællandsmesterskabet. Vejrguderne viste sig fra den absolut bedste side og gjorde dagens match til en endnu større fornøjelse. Både under selve skydningerne og i ventetiden i mellem.

I finalen deltog også 2 nybagte IPSC skytter, nemlig Anders Trolle og Tine Sødergren. Ingen af de to fik en DQ (diskvalificeret) eller endte som nr. sidst. Flot gået og glæd Jer til fortsættelsen.

Der var shootoff for alle deltagere. Den blev vundet af Faj Tran fra Sverige.

Se video med Tine under shootoff. Læg mærke til hvor hurtigt hun trækker i forhold til den mere rutinerede skytte hun er oppe imod.

Se video her

Mere end 60 skytter deltog i dagens finale, hvoraf de fleste deltog i afslutningen. Her kunne et overdådigt præmiebord beskues.

Præmiebord


Resultaterne findes ved at gå ind under Resultater i hovedmenuen og klikke på IPSC eller du kan finde dem her:

Overall
Stages
Sammenlagt

De individuelle vindere blev Jörgen Björk som nr. 1, Ralf Krarup Jensen nr. 2 og Mats Bäckström som nr. 3

Til venstre Ralf, i midten Jörgen og Mats til højre


Det sammenlagte resultat for hold blev: Vinder Team Växjö, nr. 2 København og på 3. pladsen Nybro.

Det vindende team


Et andet og utrolig flot resultat blev præmieret i form af en Presidents Medal. Den blev overrakt til Bo Stampe Madsen for hans førsteplads i Dutch Open i Holland.

Bo med en Presidents Medal om halsenDagens match var også kampen om Sjællandsmesterskabet. Det skulle vise sig, at den fornemmelse redaktøren have om at skydningen var gået rimelig godt holdt stik. Den 5. IPSC match i år efter redaktørens beståede licensprøve i april gav gevinst. En bronzemedalje (i hvert fald en 3.plads) gav præstationen.

Tv: nr. 3, Jens Faurschou, i midten Mats Bäckström, nr 2 og th Ralf Krarup Jensen, nr. 1Jeg må sige, at det var en meget speciel og stor oplevelse at stå og modtage præmie og samtidig ved sin side have de to eneste der slog en - to ikoner inden for denne sport - nemlig Ralf Krarup Jensen (nr. 2 i Europa) og Mats Bäckström (nr. 18 i verden). Der er kun et problem: Det forpligter! Sådan en placering smager af mere. Så ud og træne videre.
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates